Vilka är Scanwaste?

Enkelhet är vårt mål. Tydlighet och bästa möjliga lösning för ditt behov av komprimerande utrustning, svårare än så är det inte.

Vi erbjuder teknik och produkter som spar både dina kostnader och på vår miljö.

Ett välkänt företag i branschen

Våra ansikten är välkända i branschen och vi har många års erfarenhet till förmån för våra kunder. Vi är kända för att alltid vara tillgängliga och med god service.

Vår affärside är att ta fram bästa möjliga teknik och produkter till återförsäljare och transportörer. Oavsett vad du behöver volymreducera, presenterar vi gärna ett förslag tillsammans med våra återförsäljare. Du kan exempelvis välja mellan balpress, kärl/säckkomprimator eller traditionell komprimator.

Scanwaste kan tillsammans med ledande företag inom avfall och återvinning säkerställa att ditt avfall och eller produktionsspill omhändertas korrekt och kostnadseffektivt. Er besparing är vårt bränsle och kvalitén på vårt arbete är vår framtid.

Besvikelsen över dålig kvalité varar längre än glädjen av ett lågt pris

Beprövad teknik och hög kvalité

Produkterna finns sedan länge spridda och i drift i hela Europa. Service är viktigt för drift utan störningar, just därför har vi stort fokus på att ta ansvar även för denna tjänst.

Att komprimera avfall och restprodukter är egentligen inte avancerat, men att få utrustningen att dag efter dag, år efter år, arbeta tryggt och säkert utan driftstörningar ställer höga krav på välutvecklad teknik och ständig produktutveckling. Många av våra produkter har kopierats i hopp om ett lyckat resultat, men då tekniken är patenterat är kopiorna alltid en b-version. Vi vågar påstå att ingen annan utrustning minimerar Era transporter till ett minimum, bättre än Scanwaste`s kvalitets produkter.

Våra servicepaket

Full service på alla våra produkter!

Du som kund kan alltid välja ett serviceprogram som ger en maximal driftssäkerhet och en fullständig kontroll och uppdatering av produkten. Vi hjälper även med montage, installation och ombyggnationer.