PEL 120/240 SSB

PEL120/240SSB Solar Compactor Street Bin är en soptunna speciellt skapad för användning ute på gatan.

Beskrivning

PEL120/240SSB Solar Compactor Street Bin är en soptunna speciellt skapad för användning ute på gatan. Soptunnan har en inbyggt soldriven komprimeringsfunktion och en inbyggd trådlös kommunikationsmodul som möjliggör realtidsövervakning av soptunnans lediga kapacitet och meddelar när tömning behövs samt kan ge en prognos över nästa beräknade tömning baserad på historiken.

Komprimeringsfunktionen möjliggör att soptunnans 120/240 liters kärl kan fyllas med upp till 10 gånger det avfall som normalt får plats i ett kärl med denna storlek vilket innebär en dramatisk minskning av sophämtningsfrekvensen och i sin tur stora kostnadsbesparingar utan påverkan på tjänstens kvalitet. Soptunnan finns både som komprimerande soptunna och bara som soptunna med kommunikationsfunktion.

Soptunnan kan anpassas enligt kundens behov. Tömningsöppningen kan vara placerad på baksidan eller på någon annan sida som gör konstruktionen mer hållbar och orsakar mindre skador på dörr och lås. Soptunnan har ett inkast som inte blir nerkladdat och håller utrymmet för avfallet rent i tornet/lådan.

Soptunnan är en bra reklamplats som kan hyras ut till intresserade företag.

Pris från 35.000 kr/st

Programvarulicens: 90kr/månad

Galleri

Tekniska data

Tålig galvaniserad design med lång livslängd

Fotpedal för hygienisk användning

10:1 komprimeringsförmåga som resulterar i en ökad kapacitet per kärl

Kan anpassas enligt behovet – dörrplacering, kärlstorlek

Ekonomisk drift, ingen manuell hantering av kärlet krävs

Inbyggd kommunikationsmodul som informerar när soptunnan behöver tömmas

Detaljerad KPI rapportering

Full service på alla våra produkter!

Du som kund kan alltid välja ett serviceprogram som ger en maximal driftssäkerhet och en fullständig kontroll och uppdatering av produkten. Vi hjälper även med montage, installation och ombyggnationer.

Intresserad av PEL 120/240 SSB?

Eller skicka ett meddelande till oss:

Fler Övriga produkter