Bergmann 7700 M

Originalmaskinen Rollpacker 7700 M som både packar och rangerar containers.

Beskrivning

Originalmaskinen Rollpacker 7700 M som både packar och rangerar containers. Komprimatorn är unik i sitt slag som ersätter truck för rangering samtidigt som den komprimerar materialet i respektive behållare. Rangeringskroken är patenterad och unik för original Bergmann mobil Roll-Packer. Har du många containers på din gård eller återvinningsstation, kan detta vara ett alternativ. Med denna maskin slipper du använda en lastväxlare eller truck för att flytta och eller byta dina containers.

BERGMANN Roll-Packer RPM 7700 Mobil-Jumbo (EN)

Galleri

Tekniska data

MODELL: Original Roll-Packer 7700 ”Jumbo” Mobil Egenvikt ca 6500 kg, Rulltryck maximalt 2000 kg Rullens bredd 1700 – 1900mm Rullens höjd 1200 -1400mm Dieselmotor: 3-cylinder, 25,5 KW alt el-drift Rangerar med hjälp av krok containers med vikter på upp till 9,5 ton, multi-switch box för snabbinställning för olika containers Alla slangar, kopplingar och elektriska dragningar är väl skyddade bakom kraftiga ubalkar och profilplåtar i höghållfasthetsstål för lång och problemfri driftstid.

Dokument

Ladda ner som PDF

Full service på alla våra produkter!

Du som kund kan alltid välja ett serviceprogram som ger en maximal driftssäkerhet och en fullständig kontroll och uppdatering av produkten. Vi hjälper även med montage, installation och ombyggnationer.

Intresserad av Bergmann 7700 M?

Eller skicka ett meddelande till oss:

Fler Rollpack